ربما تحتوي الصورة على: ‏‏شخص واحد‏، و‏يبتسم‏‏ Ø±Ø¨Ù…ا تحتوي الصورة على: ‏‏شخص واحد‏، و‏‏يبتسم‏، و‏‏نشاطات في أماكن مفتوحة‏‏‏‏

Aşkım Sevdam İstanbul Kitabım Çıktı

Allah (cc) Sonsuz Güzellikleri Sanatının İçinde Yaratandır.

Hiç şüphesiz her insanın hayatında önemli dönüm noktaları ömrüne istikamet veren sözler ve olaylar olmuştur. Bendenizde dost meclisinde Sultan 2. Abdülhamit Hanın Fatih Cami nin kubbesindeki güzelliklerin görünmesi için Hereke uhalısına kubbenin manzarasını nakş ettirmesi bende kubbelerde ve minarelerden İstanbul’un güzelliklerini insanlığa sunma arzusu İle bu kitapta yer alan fotoğrafların ortaya çıkması için gündüz ve geceler boyu beklediğim bin bir tehlike atlatarak anı yakalamaya çalıştığım aç ve susuz kalarak en güzel kareyi ortaya koyabilmek için çabalarımı bilirim.

Dünya küresinin mücevher beldesi İstanbul sahip olduğu maddi ve manevi miras İle dünya şehirleri arasında müstesna bir konumdadır. Çekmiş olduğum fotoğraflar ve bu prestij eser ile bu güzelliklerin ortaya konulması daha geniş kitlelere ulaşması için bir vesiledir.. İşte aşkım olan sevdam olan fotoğrafçılıkta karşılaştığım zorlukları mukaddes bildim lezzet aldım.

Bu vesile ile Bu kitabın hazırlamasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ yetkililerine ve kitabın yayına hazırlanması ve tasarımdaki özenli çalışmalarından dolayı emeği geçenlere en kalbi duygularla teşekkür eder bu muhteşem mirası bizlere bırakan kutlu ecdadımızı başta Fatih Sultan Mehmet han olmak üzere hayırla yad ederim.

Türkçe ve İngilizce Olarak

Ayrıca ;

Saygıdeğer abim büyüğüm kıymetli @metin.kulunk beyfendiye

Bugüne kadar devamlı yanımda bana destek olan güç veren dürüst kimliğiyle örnek olan @saimephotography arkadaşıma tarihin İçinden devamlı desteğini esirgemeyen sevgili @akkurtibrahim arkadaşıma beni devamlı arayıp desteklerini veren sevgili @shnmrl @ayten8040 @sahin52orduss ablalarıma her zaman yanımda olan desteğini esirgemeyen sevgili @hakanka arkadaşıma ve tüm arkadaşlarıma en kalbi muhabbetlerimi iletirim.

Kitabı temin etmek için Küştür Aş ye bağlı İstanbul Kitapçılarından

حبي sevdam اسطنبول كتابي بالخارج

الله (سبحانه) هو خالق فن الجمال الابدي.

لا شك انه كانت هناك كلمات و احداث في حياة كل شخص ذلك الاتجاه المهم تحول الى حياتك. انا في الجمعية الودية لسلطان 2. عبد الحميد نزل لمظهر الجمال في قبة مسجد الفاتح من مسجد الفاتح انا بالف خطر اني كنت انتظرها خلال النهار والليالي من اجل ظهور صور ال في اعرف يا لوضع اجمل اطار من خلال البقاء جائعا و الجفاف, احاول اللحاق باللحظة.

ان وجهة جوهرة العالم العالمي اسطنبول هي موقف استثنائي بين مدن العالم والتراث الروحي الذي لديه. الصور التي اخذتها وهذه الهيبة مع عمل هذه الهيبة هي من من للوصول الى الجماهير الاوسع.. هنا طعم التحديات التي واجهتها في التصوير, وهو حبي,

في التحضير لهذا الكتاب ستشكر بلدية اسطنبول العاصمة لمسؤول ايس الثقافي والشعب الذي ساهم في نشر الكتاب, واكثر قلب لمن ساهم في عمل عملهم, ولمن ساهم في ذلك. قد ساهم في

بالتركية والانجليزية

ايضا ؛

اخي المحترم اكبر الغالي @metin.kulunk المحترم

الى صديقي @saimephotography الذي كان دائما قادرا على ان يقدم لي القوة لدعم لي بهويته الصادقة, الذي كان دائما قادرا على دعم لي عبر التاريخ. صديقي العزيز @akkurtibrahim الذي يستمر بالاتصال بي و اعطاء دعمهم. عزيزي @shnmrl @ سوف اخبر صديقي وكل اصدقائي اكثر قلب من يا.

لتوفير الكتاب, فان الطائر متعلق ب ” ايس اسطنبول

ربما تحتوي الصورة على: ‏‏شخص واحد‏، و‏يبتسم‏‏ربما تحتوي الصورة على: ‏‏شخص واحد‏، و‏‏يبتسم‏، و‏‏نشاطات في أماكن مفتوحة‏‏‏‏لا يتوفر نص بديل تلقائي.
Metin Aksoy

Kutlarım çok mutlu oldum dostumla gurur duyuyorum var olun 
لا يتوفر نص بديل تلقائي.

من فريد ظفور

مصور محترف حائز على العديد من الجوائز العالمية و المحلية في مجال التصوير الفوتوغرافي.