Akhilbek Baykon

claimed the silver medal at this year’s Golden Eagle Festival in Bayan-Ölgii, Mongolia. Despite his young age of 16, he has spent years honing his eagle training skills under the guidance of his grandfather, who himself is the legendary Kazakh eagle hunter and was the champion of last year’s Golden Eagle Festival. Furthermore, Akhilbek secured the bronze medal at this year’s Golden Skies Eagle Hunters Festival. Our recent visit to his home in Sagsai, Western Mongolia allowed us to film him, and collaborating with Akhilbek was truly delightful.

حصل أخيلبك بايكون على الميدالية الفضية في مهرجان النسر الذهبي هذا العام في بيان-أولجي، منغوليا. على الرغم من صغر سن 16 عاماً، فقد أمضى سنوات في شحذ مهاراته التدريبية في النسر تحت إشراف جده، الذي هو نفسه صياد النسور الكازاخية الأسطوري وكان بطل مهرجان النسر الذهبي العام الماضي. علاوة على ذلك، حصل أخيلبك على الميدالية البرونزية في مهرجان صيادي النسور في السماء الذهبية لهذا العام. سمحت لنا زيارتنا الأخيرة إلى منزله في ساغساي، غرب منغوليا بتصويره، وكان التعاون مع أخيلبك مبهجًا حقًا.
لا يتوفر وصف للصورة.
كل التفاعلات:

Kah-Wai Lin Photography

من فريد ظفور

مصور محترف حائز على العديد من الجوائز العالمية و المحلية في مجال التصوير الفوتوغرافي.